Iar conferință, iar bloggeri, iar Social Media for Parents

Pe 17 iulie, adică mâine, la Hotel Caro Parc va fi o nouă ediție Social Media for Parents. Tot cu bloggeri de parenting, cu medici, psihologi, psihoterapeuți, comunicatori, părinți, și câte joburi or avea, de fapt, toți cei care vorbesc, precum și cei din sală. Dacă i-aș spune soțului meu, care de fapt știe unde o să merg pe 17 iulie, m-ar întreba de ce mai am nevoie să merg la astfel de întâlniri. Și desigur, dincolo de socializare, care este așa binevenită, în orice moment și context, poate chiar și tu ai întreba același lucru. Că doar n-avem nevoie de atâtea conferințe și vorbe și cărți și informații să ne creștem copiii. Dacă suntem oameni sănătoși la trup și cap și suflet, teoretic, nu avem nevoie. Însă, ca să ne creștem copiii, e nevoie să ne creștem pe noi. Încă. Iar orice întâlnire din asta devine prilejul unei descoperiri, unei redescoperiri, unei confirmări, unei amintiri, unei recunoașteri. Cum a fost și ediția din 2018. Jur că, de fiecare dată, am plecat de la conferințe, mai mici, mai mari, mai restrânse, cu o idee nouă sau bună sau diferită. O idee care m-a ajutat să fiu mai iubitoare, mai calmă, mai empatică într-un moment prielnic. Chiar și jumătate de zi dacă mi-a mers bine datorită unei idei, ce câștig.

Desigur, dincolo de relația cu copiii, e mereu loc pentru învățat despre relația cu internetul, cu social media, cu instagramul, fie că sunt folosite pentru a-ți povesti viața (cu copii cu tot), fie pentru a testa viața din jur, ca să poți să-ți iei din ea ce ți se potrivește și să îi inspiri și pe alții. “Cea de-a 7-a ediție a conferinței se adresează părinților activi în mediul online care sunt interesați de ultimele tendințele în parenting, idei de promovare și noutăți din social media și este o ocazie de a învăța și descoperi oportunități de creștere a vizibilității în mediul online, modalități în care poate fi îmbunătățită relația cu comunitatea, fiind în același timp o ocazie de networking cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune.”

3 sesiuni cu trenduri și nu numai

Prima sesiune (Parenting Trends) va aborda teme din zonă relației părinte-copil: cum păstrezi o relație pozitivă pentru ambele părți și cum pot cultivă părinții încrederea în șine a copiilor. A două sesiune (Social Media Trends) se va axa pe rețelele sociale: cum folosim Facebook pentru promovarea conținutului, cum creștem un canal de YouTube și cum creștem un cont de Instagram. Ultima sesiune (Online Trends) va aduce împreună specialiști în parenting și bloggeri, care vor dezbate cu sinceritate subiecte de interes din online.

Speakerii #smforparents19

Atena Boca – Fondator, Asociatia Laprimulbebe, Sorin Cadar- Medic Primar Orl, Asociatia Romana de Homeopatie Clinica, Nansi Lungu–Behavioral Analyst, Bitdefender, Antonia Noel – Consultant si Formator in Comunicare Relationala, Gabriela Maalouf – Psihoterapeut & Trainer Pentru Copii si Parinti, Miruna Ioani – Blogger, siblondelegandesc.ro, Ana Maria Mitrus – Blogger, Meseria de Parinte, Robert Diaconeasa – Blogger, Daddycool.ro, Cristina Otel – Trainer, Coach, Blogger, cristinaotel.ro, Sonia Argint Ionescu – Prezentator TV & Fondator, doer.ro, Diana Cotoros – Co-fondoator, 9 Vrem Parinti, Bogdana Dobre – Blogger, bogdanadobre.ro, Ioana Marinescu – Blogger, Pisica pe sarma, Sonia Argint Ionescu- Prezentator TV & Fondator, doer.ro, Silvia Dragsan- Senior Facebook Manager, eMAG, Cristian Florea- Social Media Manager, Kooperativa 2.0, Adriana Mitu- Fondator, Centrul EDUC.

Solicită o invitație gratuită sau urmărește conferința live

Participarea se face pe bază unei invitații gratuite solicitate pe site-ul evenimentului. Pentru cei care nu pot fi prezenți la această ediție a Social Media for Parents, evenimentul se va transmite live pe site-ul oficial, pe 17 iulie. Detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.socialmediaforparents.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s