Înainte să arunci o revistă veche

Înainte să arunci o revistă veche, din 2014, să zicem, la coșul cu hârtie, mai bagă un ochi prin ea. Sunt șanse să descoperi ceva interesant. Un lucru, poate două, poate chiar patru, toate având legătură, în acest caz, cu arta și publicitatea.

4 lucruri interesante din revista Magazine

  • Oamenii de la Hungry Castle au o vorbă, pe care o știm cu toții: „Hrănește-te cu energiile creative, care apar atunci când oamenii se adună împreună”. Votez aproape mereu cu împreună. Pagina 6.
  • Librăria Prezidențială John F. Kennedy are câteva povești și campanii de promovare memorabile, printre care: We choose the moon, Clouds over Cuba. Pagina 16.
  • Milton Glaser e un graphic designer de 91 de ani, premiat, recunoscut, apreciat. A făcut niște artwork foarte bun, vezi afișul cu Dylan, și logo-uri foarte bune și mai vedeți voi ce, dacă doriți, pe site-ul lui. Are și o poveste foarte bună despre alegerea facultății pe care a urmat-o. Pagina 28.
„You have decided on your own life”
  • Nigel Parry, specialist (și deci renumit) pentru fotografia-portret (și pentru seria grozavă de coperți Esquire) spune că într-o fotografie bună ajungi chiar să simți mirosul omului sau să-i simți prezența ieșind din poză. Dar ca să ajungi aici e destul de dificil.
„You feel their presence looming out of the photo”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s