Pentru Milla să nu uite

Știu că pentru tine e cel mai greu. Știu că trebuie să te împart cu alte două fete. O să descoperi tu la un moment dat că, de fapt, nu te împart. Știu că uneori e greu și nici eu nu știu mereu să te ajut cum trebuie, cum ai tu nevoie, să reacționez potrivit sau să zic lucrul potrivit. Știu că a mai venit o fată, iar acea fată, deși e sora ta mai mică, e fata care stă mai mult cu mama ta, în locul tău. Dar uite cât de mult te place. Tu ești prima soră mai mare. Uite-te cât drag are de tine. Cum te pupă, cum te îmbrățișează uneori, cum se bucură, deși se și sperie la țipetele tale. Să nu uiți, chiar dacă o să-ți tot ia jucăriile, că e o fată aici, mai mică, care te place. Și o mamă, care și ea te place.

Dragoste la prima oră
Pupici la degețele

2 gânduri despre „Pentru Milla să nu uite

  1. Este și mama mea, urla cel Mare celui mai mic… doi ani diferența. Când fratele mic în vârstă de 1, 8 luni vine la mi e și nu l lasă pe fratele de 3,8 luni sa ma atingă! Alexandru nu poate sa înțeleagă acum cum îl iubesc pe el, și cum îl iubesc pe fratele mai mic Andrei

    Apreciază

  2. Ahh, cum citesc poveștile astea ale tale. Și eu sunt soră mai mare, am două surori mai mici. Și eu am fost geloasă și am împărțit-o cu greu pe mama. Dar așa frumos am crescut toate trei împreună. Și relația pe care o avem acum, când avem toate 29+ este încă magică. Îmbrățișări.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s