8 ani de Lumea lui Momo

Lumea lui Momo e un loc, un spațiu în care copiii mici sau mai mari vin la ateliere sau la grădiniță, iar părinții lor vin la întâlniri despre copiii lor, viața lor, emoțiile lor. Lumea lui Momo e un spațiu care susține și conține. Lumea lui Momo are perne colorate, creioane colorate, obiceiuri sănătoase și vesele, are ceai cald și curte mare. Lumea lui Momo organizează și tabere și programe pe termen lung pentru părinți și, în paralel, dezvoltă și piese de teatru sub numele, la fel de inspirat, Momolino. Dar asta, într-o altă postare.

Lumea lui Momo e o poveste care nu a fost odată, ci se întâmplă acum, e o poveste adevărată, în timp ce tu citești ce scriu eu aici, niște copii povestesc părinților lor ce aluat de pâine au mai frământat și ce colaje au mai făcut azi, desigur, în Lumea lui Momo.

Acum 2 zile, Lumea lui Momo a împlinit 8 ani. 8 ani de primăvară, vară, toamnă, iarnă. La mulți ani spațiului, oamenilor care locuiesc spațiul și ideilor care iau naștere acolo. La mulți ani cu iubire și blândețe și joacă, din care înveți cum e faza asta cu viața, cu oamenii, cu legăturile dintre ei. La mulți ani Mirei de la Momo care a spus acum 8 ani: Hai.

Am dus până acum doi copii la Lumea lui Momo și sigur îl duc și pe al treilea, la ateliere sau la programul “Înainte de grădiniță”. Au amintiri foarte dragi. Salutul bufniței e primul. Și cântecelul cu Facem Curat. Și multe altele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s