Primul magazin Christine on the Clouds

Până azi Christine on the Clouds a fost un magazin de haine online. De mâine este și un magazin fizic, în carne și oase, în strada General Berthelot numărul 5, iar dintotdeauna și mereu va fi o serie de haine delicate, fine, feminine, cu detalii impecabile, gândite de Cristina Șerbu, o tipă cu capul în nori, dar cu picioarele pe pământ, Cristina care îmi este și prietenă și clientă și inspirație. Pentru Christine on the Clouds am scris un slogan care este valabil și azi și în continuare se potrivește acestor creatii ale ei: light clothes for heavy dreamers.

Despre creații însă voiam să vorbesc, pentru că ele sunt personajele principale, gulerele, tivurile, cusăturile, layerele, materialele naturale, reciclate, mătasea, bumbacul, cașmirul, toate cusute cu drag, cu pricepere și grijă, fără a ține cont de trenduri, ci mai degrabă de corpuri. De fapt fotografii voiam să vă arăt, pentru că ce e frumos și Internetului îi place.

Christine on the Clouds are, deci, de mâine, și un magazin real. A existat un showroom, acum există magazinul. În continuare, produsele se vor găsi la Molecule-F, la Ro-Land, la Experiment (strada Puțul lui Zamfir), la târguri și in tot felul de locuri neconvenționale, cum e Prăjituresele, de exemplu, dar zi de zi, aici vor fi. În strada Berthelot nr 5. De-abia aștept să ajung acolo. Poate ne vedem. Mâine, la lansare, de la 18:00.

Alături de haine, în acest spațiu vor locui și nepăpușile, gândite tot de Cristina, Ceci n’est pas une poupee, aceste obiecte de design, de suflet, de decor, de oferit cadou, de pus în ramă sau de privit în oglindă. Sunt extraordinare.

Pentru orice întrebare legată de haine sau păpuși, îmi permit să vă dau datele de contact, înafară de adresa de mai sus, desigur: contact@christineontheclouds.ro0722.530.593.

Un gând despre „Primul magazin Christine on the Clouds

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s