Lucrurile pe care ni le spunem, de Sf. Maria și de obicei

Sunt oameni pe lumea asta care dau pe afară de iubire. Din iubirea lor tot dau și dau și dau și altora. Dau prin fapte, prin vorbe, prin atenție, prin multe. Iubirea lor e și pentru alții, mare, dragă, bună, sinceră. Oameni care gândesc cu inima, transmit, împărtășesc ceea ce simt, fără jenă, fără să le fie greu sau să li se pară nepotrivit. Sunt. Nu știu câți, dacă mulți, dacă puțini. Sunt recunoascătoare să cunosc câțiva dintre ei. Iar unul dintre ei îmi scrie așa, tocmai azi, pe 15 august, de Sf. Maria, dar la fel de sincer mi-a mai scris și cu alte ocazii.

“Da, folosesc acest mesaj pentru a-ți ura La mulți ani, să fii sănătoasă și voioasă! Dar mesajul este de a-ți spune cât ești de minunată, ori nici un la mulți ani nu poate cuprinde atât de mult. Ești minunată atunci când zâmbești dar și când râzi cu hohot la vorbele copiilor, și nu numai. Atunci când oftezi înainte de a mai repeta ceva ce tocmai le-ai spus. Ești minunată când scrii și ce scrii este minunat. Minunate sunt ideile tale. Și minuni. Minunată ai fost când ai scris invitația pentru nunta noastră și când mi-ai ținut copilul în brațe în biserică. Minunată de câte ori ai venit, de câte ori am vorbit, de câte ori n-am putut să vorbim. Putem să ne asemănăm, așa cum am mai auzit zicându-se, cine știe, o fi din toate plimbările prin curtea școlii de la Vlădeni, ar putea fi de la cărți, de la alegeri, de la Friends, de la copii, din noi. Nu se știe, nu se știe nici măcar dacă este așa, dar bine că este iubire!”

Aud că nu se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului. Pare firesc. Dar urări când primesc, eu mă veselesc. În astfel de momente realizez treaba aia pe care e greu s-o realizezi: sunt de ajuns. Ah, Andreea, îți mulțumesc.

Vă recomand că atunci când simțiți nevoia să vă împărtășiți iubirea, dragul, aprecierea, recunoștința față de cineva, să o faceți. Să nu lăsați pe mâine sau pe poimâine sau pe o zi sfântă. Oricând. Într-un mesaj, într-o scrisoare, într-un mail, oriunde. Orice se poate când e iubire la mijloc. La capătul celălalt, cineva, sigur va simți iubirea.

La nunta ei minunată am făcut această invitație minunată, cu lavandă și dragoste adevărate. The White Rabbit al meu, este, desigur, acesta.
Nunta de mai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s