Nominalizările Best Podcasts la Webstock 2018

Tocmai am primit invitație la Webstock. Webstock care este pe 5 octombrie, adică ziua în care fata mare are liber la școală. Și deci am fi putut petrece ziua împreună. Dar Webstock este și el un loc interesant, care se întâmplă o dată pe an, așa că anul acesta o să merg acolo, la ediția de 10 ani chiar, iar pe Zoe o trimit fie la un film de animație Minimest, fie în alt loc la fel de interesant cum ar putea fi Webstock pentru mine. Poate și mai și pentru ea, hi, hi, hi. Și-apoi o să ne povestim una alteia, ce am făcut și cum ne-am distrat.

Webstock, ca în fiecare alt an, e despre campanii din social media, influenceri, idei de aplicații, proiecte speciale, dar și despre sesiunile din cadrul conferinței, despre speakeri, despre socializarea dintre discursuri sau de la finalul lor, în cadrul Galei Webstock Awards, care „decernează premiile celor mai creative și inedite campanii în social media din România, lansate în ultimul an”.

Mă uit acum pe lista nominalizaților și sunt atâtea campanii de care nu am auzit și vreau să aud (cum sunt cele de la Publishing), așa că o să citesc despre ele, unele despre care am aflat (cel puțin, o parte) și mă bucur că sunt pe lista această (cum sunt cele de la Bloggers Projects).

Și altele de care am și auzit, am și aflat, despre care am și citit și pe care le recomand cu drag și mai departe. Cel mai bun exemplu este ceea ce numește Best Podcasts.

„Categoria se adresează strict podcast-urilor în serii de cel puțin 3 episoade, încă active sau încheiate deja, lansate în ultimii doi ani (2016-2018) pentru publicul local (în limbă română) sau pentru cel internațional (în limbă engleză, dar inițiate de un cetățean român)”.

Nominalizările pentru Podcast-uri sunt următoarele și poate vreți să le căutați. De-asta vă și zic:

Screen Shot 2018-09-24 at 01.53.39Screen Shot 2018-09-24 at 01.53.51Screen Shot 2018-09-24 at 01.57.27Screen Shot 2018-09-24 at 01.56.13Screen Shot 2018-09-24 at 01.56.19Vedem cine câștigă, oficial, căci s-ar putea ca toate să fie de fapt câștigătoare.
În rest, ne vedem la Marriott, pe 5 octombrie, de la ora 9 dimineața.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s