JB

Nu de la JB whisky, ci de la Justin Bieber.

Pentru ca azi am ascultat pentru prima si prima data Justin Bieber. Vocea Romaniei e de vina. De fapt Loredana e de vina. Ca i-a pus pe baietii aceia draguti – Teo si Bernard- cu voci de adolescenti sa cante melodia Baby a lui Justin Bieber, in prima confruntare.

Evident ca nici nu stiam ce e cu melodia asta. Nu am ascultat niciodata Justin Bieber pana acum. Nu am fost deloc curioasa. Dar iata ca pentru toate e un inceput si asta a fost inceputul meu cu idolul pustan al tuturor fetelor din Univers. Daca nu al tuturor, al foarte multor fete devenite fane pe viata. Si cu toata aceasta admiratie, eu n-am simtit dorinta sa il ascult. Desi ar trebui. Cand esti asa iubit, trebuie sa existe un motiv. Si pana nu vezi cu ochii tai si nu asculti cu urechile tale, nu crezi. Asa cum testez produse despre care toate lumea vorbeste sau filme sau site-uri sau restaurante, asa fac si cu muzica. Ascult ce imi place, ce e nou (pe guerilla, pe soundcloud, pe facebook sau oriunde), dar incerc sa fiu la curent si cu asa zisul mainstream. Pentru ca vreau si pentru ca uneori trebuie. Si pentru ca sunt si curioasa. Why all the fuss despre anumite lucruri sau persoane. Alterori insa, nivelul de curiozitate e tare scazut. Nu m-a interesat sa il ascult pe Bieber, pe Miley Cyrus, pe Alexandra Stan a noastra. Cel putin nu voluntar sau direct. Nu m-a interesat sa citesc despre asa zise vedete, sa rasfoiesc Ciao si Story sau alte reviste de gen. Desi cand ma duc la pedichiura asta fac.

De la Bieber insa am plecat si uite unde am ajuns. Sa ascult melodia Baby si multe altele. Nici una insa, inafara de Baby, nu mi-a placut. Poate si pentru ca pe asta am auzit-o din gurile unor baieti draguti si simpatici. Nu ca Bieber nu ar fi simpatic. Cred ca e. Cel putin miscarile de dans MJ-like sau Usher-like ii ies foarte bine. Fapt pentru care ii doresc numai bine si multa bafta. Nu stiu cand o sa il mai ascult data viitoare. Poate cand o auzi si Zoe de el, cine stie. Daca o auzi. Daca nu, va fi foarte bine. Daca da, iarasi bine. Cu cat va cunoaste mai mult, cu atat va sti sa aleaga mai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s