Investitii

Bun-venit noilor produse comandate de pe diferite site-uri, produse care pe langa bratele mele, ii asigura lui Zoe un confort neasteptat. Si ii asigura si un somn binemeritat. Caci tare mi se parea ca nu doarme destul (10 ore parca nu sunt de ajuns pt un bebelus, nu?)

Aceste produse deci ma bucura si au si ele rolul lor. Nu de fiecare data. Dar destul de des. Astfel incat, plansul pe care eu nu puteam sa il controlez mereu este lasat in seama marsupiului gri si al leaganului portabil. Marsupi Plus este genial. Usor de pus, usor de scos. Material confortabil. Copila sta in pozitia recomandata M, eu cu spatele n-am probleme. Si de purtat, se stie cum e cu purtatul copilului. De-ar vrea sa stea mereu in el, eu as face de toate cu ea acolo. Dar cred ca se mai si incalzeste. Sau poate nu ii place mereu. Eu stiu?!

Image

Image

Iar leaganul e si el genial in felul lui. Cu cele 11 tipuri de muzica si 5 variante de leganare isi face treaba la nevoie. Trebuie doar baterii multe de tip D si cu asta basta. Si un loc bun in care totusi sa aiba si ea vizibilitate. Jucaria atasata leaganului nefiind mereu de ajuns. Asa ca eu indrept leaganul catre biblioteca, unde observ ca se uita constant si insistent. De-abia astept sa incep sa ii si citesc povesti. Nu am facut-o inca. Am avut o tentativa in sarcina, dar ajungeam sa ii vorbesc verzi si uscate. Povestile au ramas uitate.

Dupa cum ziceam, bun-venit in casa noastra acestor noi surse de liniste si pace. Aceste investitii facute cu cap, sper. Caci trebuie sa recunosc, eu ma consum maxim cand ea plange si  tot incerc sa o calmez. Si nu am descoperit inca o metoda sigura sau valabila. Si poate nici nu o sa descopar. Copiii sunt copii pana la urma. Mai ales bebelusii. Se exprima cum pot si cand pot. Dar zau ca atunci cand vad ca nimic nu imi reuseste, treaba asta ma termina. Teoria e una, practica alta.

Azi e bun un cantec, maine nu mai e. Azi cu leganatul pe picioare, maine cu iesitul pe balcon. Alaptatul o adoarme uneori, dar nu functioneaza intotdeauna ca metoda de linistire. Alteori e extrem de agitata. Ce-i drept, nici nu alaptez foarte des, caci alternez cu laptele muls de la pompa.

Cert este ca agitatia/energia ei este imprevizibila. Iar cand se manifesta prin plans, mi se rupe inima. Trebuie sa fac cursul ala cu Emotiile. Neaparat.

Un gând despre „Investitii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s