Marti dupa Ploiesti

La Ploiesti a fost bine. Mergem din cand in cand, caci e iarba, e aer curat, e o terasa minunata, plus racoare mai mare. Si in plus, e pediatrul lui Hugo la care ne-am abonat si noi. Si mai e si tata care e amuzant cu Zoe.

Aici, dupa incercarile reusite ale copilei de a-si ridica constant capul, tata si fiica au dormit impreuna pe terasa, fara griji, like there’s no tomorrow.

Această prezentare necesită JavaScript.

Azi insa nu a mai fost bine. A fost o Marti cu plans mult, de toate felurile: si de foame si de somn si de durere si de atentie. De toate tipurile si in toate variantele. Ceea ce a insemnat ca a fost tare greu. Cu mers rapid la toaleta, cu dus rapid (dupa care am gasit copilul scaldat in lacrimi), cu mancat pe apucate (am ratat o masa din cele 5 propuse si am decalat si orarul promis).
Mai ales in prima zi de regim primit de la nutritionist si gandit special pentru o mama care vrea sa slabeasca, dar sa si alapteze. Care regim nu e chiar regim. E un stil de viata pe care sper sa il insusesc pe termen lung, asa cum o faceam odata, fara sa alunec pe panta inghetatelor periculoase.

Si nici slingului nu i-am dat inca de cap. Pana acum nici nu mi-am batut capul ce-i drept. Caci Zoe tot lovea in burta si ajungea si la operatie. Fapt pentru care nu am purtat-o inca in sling. Acum insa, odata cu refacerea operatiei (in sfarsit – dupa spusele doctorului), am zis sa pun slingul la bataie. E complicat insa, fapt pentru care am comandat si un marsupiu tare interesant si mai simplu de folosit. Sper sa vina rapid ca sa o cocot in el si sa mai terminam odata cu plansul asta odata cu lasarea din brate.

Ziua proasta se cam incheie, caci intr-un final merg la culcare, dupa ce am apucat sa trimit si eu niste mailuri. Noroc cu rabdarea mult mai mare a lui Radu. Sau o fi stapanire de sine? Ce o fi trebuie ss sa imprumut si eu mai mult. Caci eu ma consum o groaza si uneori nu imi iese calmul de dupa furtuna.

Update: M-a luat gura pe dinainte si rau am facut. Noaptea a fost lunga, pe jumatate alba si din nou cu plans. Astept ziua in care plansul va fi insotit de vorbe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s