Servicii preferentiale

Sarcina aduce anumite avantaje. Un bonus de atentie si grija fata de cei din jur. O portie in plus la Cafeteria de la serviciu (:)), un scaun in autobuz (de cele mai multe ori), zero amenzi in trafic, usi deschise si cate si mai cate. Atunci cand oamenii chiar sunt draguti. Ceea ce e un lucru bun.

Dar uneori nu stii ce sa faci cu aceste atentii. Cum sa le procesezi. Multumesti, dar parca iti vine sa dai ceva la schimb. Si nu ai mereu ce. Decat un simplu Multumesc.

In acest caz, in locul in care m-am cazat, personalul hotelului tine cont ca la camera 35 sta o gravida, astfel incat are grija sa faca curat rapid si la timp, sa adauge pe jos covoras in baie (sa nu cumva sa imi rup gatul, fundul sau mai rau sa-i fac vreun rau fetii), sa imi faca ceaiul de frunze de zmeur, pe care altfel nu am cum sa il beau, sa imi aduca un scaun in plus (pentru recreere pe balconul in care inafara de mine, nu mai incape altcineva) si tot asa.

Image

Le multumesc si lor, ca si celorlalti de altfel, dar sincer, as vrea sa inchei aventura. sa ajung acasa cu fata noastra cu tot si sa fac chestii cu mana mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s