Webstock 2019

Azi sunt la Webstock, ediția a 12-a. Nu toată ziua, nu pe toate scenele, nu la toate discuțiile. Doar în prima parte a zilei, când primul copil e la școală, al doilea la grădiniță și al treilea doarme acasă. Nu singur, desigur. Sunt la Webstock pentru că îmi place atmosfera, ca în orice alt loc unde se întâmplă un eveniment organizat de Cristian Manafu.

O voi asculta pe Andreea Bădală, pe care o admir de la distanță și îmi place cum își construiește și își urcă brandul Murmur, ușor ușor și coerent, pe culmile design-ului și fashion-ului, îl voi vedea pe Selly în carne și oase, despre care am citit în DoR, căci altfel n-aș fi auzit prea curând sau cine știe, pentru că niciodată nu știu cu ce cântec sau rimă sau obicei mai vin fetele acasă. Va fi acolo Monica Jitariuc, mereu cu discursul ei valoros și concis, vor fi băieții buni din Social Media, care vor vorbi despre succes în Social Media, despre cum Social Media ne influențează societatea, cât, în ce sens și tot așa. Totul o să fie despre Social Media.

Mă uitam aseară pe listele de nominalizați, sunt multe categorii, multe campanii, desigur Podcastul este iubitul meu, și nu doar Pe Bune, nu mai zic de Best Social Good, dar două campanii le-aș împărtăși cu voi (nominalizate ambele la Best Use of Video) sunt:

Zi bună să aveți, cu sau fără Webstock. Eu revin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s