Momente

Pentru ca stau acasa cu Zoe si imi petrec fiecare zi alaturi de ea, sunt atenta la orice miscare. Si observ involuntar orice lucru nou pe care il face.

Sunt insa lucruri care au devenit obiceiuri si care sunt extraordinar de frumoase si de placute. Si sunt momente pe care de-abia le astept.

Sa o tin in brate dimineata dupa ce se trezeste, cand e calda ca o painica si chicoteste in brate si apoi pune degetelele pe florile de pe halatul meu.

Sa o las sa ma traga de cercei, cand de unul, cand de celalalt cu o curiozitate covarsitoare. Si apoi sa isi bage degetele in gura mea si sa puna mana pe fiecare dinte.

Sa o tin pe piept cand doarme si sa rad de ea cand sforaie.

Sa ma uit cum doarme cu buza de jos ridicata.

photo 1 photo 2 photo 3(2)

Sa o miros pur si simplu cum o prind nemiscata. Pentru ca mirosul de bebelus e cel mai frumos. Asta cred ca e unul dintre cele mai placute momente. Cand sta sa adoarma, cu capul sprijinit de umarul meu si eu ii miros si capul si parul si gatul si pe ea toata.

Momentele astea se repeta si sunt minunate.

Exista si momente mai putin placute care se tot repeta. Uneori sunt mai dese decat cele placute. Dar nu conteaza. Chiar nu conteaza. Tipetele constante la fiecare schimbare de scutec sunt anulate de mirosul cel natural de care spuneam. Asta e tot ce conteaza.

2 gânduri despre „Momente

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s