Rutina

Prima jumatate din fiecare sambata se desfasoara la fel. Incepe cu inot si exercitii in piscina de la Rin Grand Hotel. O ora in cap cu profesoara de la Active Center.

Curios lucru, dar pe de o parte imbucurator, sambata nu mai incepe cu semnal de alarma. De fapt nicio alta zi nu prea mai incepe asa. Alarma de telefon exista. Dar cumva eu reusesc sa o depasesc si ma trezesc inaintea ei.

Si apoi ziua se continua cu masaj. Masaj la Casa de Sanatate Dragomir, la oricare din fetele cu maini care fac minuni.

De la inceputul anului sunt cateva lucruri pe care le fac constant. Recunosc ca masajului ii sunt fidela de cativa ani. Dar se pare ca am o virtute ascunsa, care se numeste consecventa si de care profit la maxim. Caci uite asa ma duc si ma tot duc la inot, ma cremuiesc seara si dimineata cu o rabdare care sper sa ma tina o viata, citesc o data pe saptamana din your pregnancy week by week. Nu ma dau inlatur de la nimic. Asta pe langa multitudinea de carti oranduite frumos la marginea patului. Carti despre care am scris aici. Si care cresc in numar, luna de luna.

Rutina asta de sarcina e ok. Inseamna de fapt disciplina. Nu ma plictiseste. Ma organizeaza si ma ajuta sa fac niste lucruri pe care altfel nu le faceam. Asa le fac din instinct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s