O veste de poveste

Am aflat-o azi. Azi cand incep oficial sa scriu pe blog. Pentru ca imi place sa incep cu o veste buna. O veste foarte buna, dupa cea in care am aflat ca sunt insarcinata si ca totul e in regula acolo inauntru.

Au fost multe vesti bune in ultimul timp. Dar asta e dintre cele mai. Si cum sa nu fie?! Cand aflu ca vom avea o fata. Putea sa fie baietica. Cu siguranta, urmatorul. Acum insa e o fata mica si pitica, dar care va creste mare si va tinti spre soare. Cum o s-o cheme oare?

O fata la care imi sta gandul de cand am aflat acum 5 luni ca vom avea un copil. Primul nostru copil. Oare va fi primul din 3, asa cum ne dorim? Sau facem pe eroii cu super puteri si n-om fi in stare sa ne descurcam nici cu unul? Pana vom afla, de viitoarea noastra fata zic sa ne bucuram, caci mi-a facut ziua minunata. Am visat-o acum ceva timp si ma intrebam daca ea e. cu o caciula urecheata si cu ochi mici de fata speriata. O astept asadar, sa creasca mare, sanatoasa, la timpul potrivit sa iasa. Sa dam nas in nas si ochi in ochi. Sa stea pe piept si sa respire-n incet. Caci azi, cel putin, parea ca se grabeste undeva. Cu miscari bruste, constante, se invartea si se rostogolea, de nu stiam ce e cu ea. Dl dr Herghelegiu insa, la care am ajuns din recomandare in recomandare, a glumit pe seama ei, a glumit si pe seama mea si uite asa a trecut vremea. Dupa 30 de minute cu picioarele in sus, ne-am facut cu niste poze 4D de mai toata frumusetea. Poze cu o fata ghemuita, care pare ca seamana cu mine. Draga de ea. O iubesc deja. Tatal este si el incantat sadea.

Si cand ma gandesc la ea, ascult asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s