‘Decat’ miercuri

Azi dimineata cand m-am trezit, cu greu ce-i drept (ceea ce pe de o parte e semn bun, pentru ca uneori de la 6am casc ochii pe pereti), nu ma gandeam ca o sa fie o miercuri nebuna. Cu zeci de briefuri si cateva drumuri. Am inceput ziua normal, cu oprire la mega image in drum spre serviciu, pentru un fresh de portocale. Fresh menit sa ma tina departe de pofta constanta si inexplicabila pentru inghetata. Dar cand am ajuns la serviciu, cauta linistea de unde nu-i. Caci au venit briefurile tavalug si comenzile si modificarile.

Pe masura ce ma apropii de termenul de livrare al copilei :), proiectele se inmultesc. Ceea ce ma bucura, caci nu pierd vremea (nu ca as fi perdut-o de altfel) si in plus fac si chestii interesante pe ultima suta. Un spot de la 0, un spot modificat, un spot adaptat, o traducere, o activare, un montaj de film. E de lucru. Dar parca atunci cand se aduna, nu se joaca. Lucrul bun este ca in momente din astea de panica (a se citi graba) si de invalmaseala, ma organizez si mai bine.

Si totusi, cum sa fie de-abia miercuri si sa lucrez si pe stella artois si pe staropramen si pe praktiker si pe tantum verde si pe medicamentul renumit care urmeaza a fi lansat, contra-cronometru? Sa fac si comanda de patut printre picaturi si sa plec si mai devreme de la serviciu ca sa am timp de vizitat un apartament?

Uite asa. Asa ma laud cu aceasta zi nebuna in care am facut atatea.

Pacat  insa ca am ratat un lucru foarte important: sesiunea de aqua gym pentru gravide. dar aici nu doar programul meu e de vina. programul lor (programul centrului) s-a schimbat, piscina s-a igienizat si totul s-a dat peste cap. Si in loc de sedinta de exercitii in apa undeva sambata dimineata, trebuie sa fac miercuri seara. inconvenienta totala, pentru ca in timpul saptamanii e jale cu programul. Iar o sesiune din asta de la ora 18, la distanta de 3 sectoare si o ora de mers, nu pica bine. Aici nu am cu ce sa ma laud.

Maine insa e joi, merg la job in blugi noi (a se citi blugi care ma incap gasiti intr-un colt la h&m si achizitionati in timpul ultimelor 15 minute din ora ce se dorea a fi sesiune de aqua gym) si numai-i maine nu-i sambata cand stau cu picioarele in sus si incerc (din nou) sa dorm la pranz. Ceea ce, din pacate, nu prea imi iese.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s