Bancpost și FRF

Bancpost și parteneriatul lor cu Federația Română de Fotbal a însemnat ceva pentru mine. Și când zic ceva, de fapt sunt mai multe lucruri. Nu doar că m-am amestecat puțin într-un teritoriu pe care îl stăpânesc cam 1% și asta doar în preajma sau în mijlocul Campionatului Mondial, maxim European, dar am încercat să unesc lumea femeilor cu a bărbaților, măcar într-o campanie punctuală și cel puțin prin câteva idei. Am vorbit despre suporteri, ca să vorbim de fapt despre echipă și despre fotbaliști. Am vorbit despre ei într-un moment în care erau foarte importanți, ei fiind de altfel întotdeauna. Am vorbit și scris despre susținere, despre o formă de fidelitate, deși uneori complicată, despre o iubire uneori neîmpărtășită, dar de fiecare dată existentă. Am înclinat mai degrabă spre mesajul „Știm că sunteți acolo” decât „Banca suporterilor Naționalei” și poate a fost mai bine așa.

Aici e o parte din campanie, aici e spotul, aici sunt tricourile, mărțișoarele (de la bărbați pentru cealaltă iubire din viața lor), horoscopul pentru Facebook. Nu sunt toate scrise de mine, să nu credeți că pot să intru atât de bine în pielea unui suporter.

Simulare Tricou Bancpost 2 fataSimulare Tricou Bancpost 3 fataSimulare Tricou Bancpost 4 fataSimulare Tricou Bancpost fataSimulare Tricou Bancpost spateSimulare-Signalistica1-berbec2-taur3-gemeni4-rac5-leu6-fecioara7-balanta8-scorpion9-sagetator10-capricorn11-varsator12-pesti

coșarjucator-simplupotcoavamingefeli_FRF-01

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s