Bancpost și FRF

Bancpost și parteneriatul lor cu Federația Română de Fotbal a însemnat ceva pentru mine. Și când zic ceva, de fapt sunt mai multe lucruri. Nu doar că m-am amestecat puțin și într-un teritoriu pe care îl stăpânesc cam 1% și asta doar în preajma sau în mijlocul campionatului mondial și maxim european, dar am încercat să unesc lumea femeilor cu a bărbaților, măcar într-o campanie punctuală și cel puțin prin câteva idei. A fost un moment în care am vorbit despre suporteri, că să vorbim de fapt despre echipă și despre fotbaliști. Am vorbit despre ei într-un moment în care erau foarte importanți, ei fiind de altfel întotdeauna, deși unii cred altceva. Am vorbit și scris despre susținere, despre o formă de fidelitate, deși uneori complicată, despre o iubire uneori neîmpărtășită, dar de fiecare dată existentă, chiar dacă ascunsă bine pintre vechituri. Am înclinat mai degrabă spre mesajul „Știm că sunteți acolo” decât „Banca suporterilor Naționalei” și poate a fost mai bine așa.

Aici e o parte din campanie, aici e spotul, aici sunt tricourile, mărțișoarele (de la bărbați pentru cealaltă iubire din viață lor), horoscopul pentru Facebook. Nu sunt toate scrise de mine, să nu credeți că pot să întru atât de bine în pielea unui suporter. Dar sunt scrise și de mine, de voie și de nevoie.

Simulare Tricou Bancpost 2 fataSimulare Tricou Bancpost 3 fataSimulare Tricou Bancpost 4 fataSimulare Tricou Bancpost fataSimulare Tricou Bancpost spateSimulare-Signalistica1-berbec2-taur3-gemeni4-rac5-leu6-fecioara7-balanta8-scorpion9-sagetator10-capricorn11-varsator12-pesti

coșarjucator-simplupotcoavamingefeli_FRF-01

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s