Apartament de închiriat

Punem la bătaie apartamentul în care am crescut. Apartamentul în care am crescut individual, eu mai mult ca Radu, dar şi el de la un punct încolo. Pentru că eu am locuit prima acolo, nu din alt motiv. Apartamentul în care am crescut de la 18 ani spre vârsta pe care o avem acum. Apartamentul luminos în care ne-am crescut iubirea, în care au crescut sute de brioşe într-un cuptor Bosch, în care am crescut-o pe Zoe în primele ei 9 luni din burta mea şi în primele 6 luni de viaţă. Apartamentul în care în ziua în care am adus-o acasă, am crescut ca părinţi cât alţii într-o viaţă. Am crescut emoţional şi fizic şi din toate punctele de vedere. Pentru că am locuit acolo 12 ani. Atât cât are relaţia noastră atât are acest apartament frumos din zona Piaţa Alba Iulia.

Şi acum îl scoatem la închiriere, după ce noi ne-am mutat într-un loc la fel de luminos, dar ceva mai spaţios. Spaţios e şi ăsta, cu cele 2 camere (care de fapt sunt 6 :)) care se întind pe 62 de mp, la etajul 4 al blocului.

1 sufragerie mare şi frumoasă, cu covor verde, cu o canapea extensibilă (pentru chiriaşi care adorm la televizor, pentru copiii lor care vor să stea lângă bradul de Crăciun şi pentru prietenii lor care dorm în vizită)

1 dormitor cu pat mare-mare, de 1,80 cm aşa şi cu tablouri primite şi cumpărate de prin multe colţuri de lume

1 bucătărie mare cu canapea extensibilă (pentru extra-prieteni sau părinţi şi socri)

1 baie (cu multe etajere) care miroase mereu frumos, mai puţin când se termină rezervele de lavandă

1 hol cu cea mai frumoasă şi simplă oglindă cu ramă

1 balcon micuţ, dar tare drăguţ, cu scaun pentru citit sau pentru fumat sau pentru privit. Se vede frumos de acolo, deci e ceva de privit.

Şi are cam de toate în el. De toate pentru cine are răbdare să vină să le vadă şi să se intereseze. Pentru alte detalii: radu.toma@houseproviders.ro. Radu e persoana de contact, soţul, tatăl, locatarul anterior şi îngrijitorul fidel al muşcatelor din jardinierele de pe balcon. Singurul balcon cu jardiniere din tot blocul. Asta trebuie să vă convingă.

BLOCUL

intrare bloc

intrare bloc (3)

intrare bloc (2)

INTRAREA

intrare bloc (5)

intrare bloc (6)

ETAJUL 4 DIN 8

hol bloc (1)

SUFRAGERIA

living (8)

living (1)

living (5)

living (7)

living (3)

living (2)

living (6)

living (4)

living

VEDERE DIN BALCON

baie (3)

BALCONUL

balcon (1)

balcon (2)

HOLUL

hol (2)

hol (6)

hol

hol (7)

hol (4)

hol (3)

hol (5)

BUCATARIA

bucatarie

bucatarie (5)

bucatarie (1)

bucatarie (3)

bucatarie (1)

DORMITORUL

dormitor (4)

dormitor (5)

dormitor (8)

dormitor

dormitor (1)

dormitor (3)

dormitor (2)

BAIA

baie

baie (1)

baie (2)

Cam aşa arată blocul, apartamentul, locul acesta de închiriat. Căutăm pe cineva care să aibă grijă de el. Şi care să crească în el la fel de frumos (şi curat) cum am crescut noi.

V-am spus unde găsiţi mai multe detalii. Tot Radu va fi şi ghidul oricărui curios şi doritor, potenţial chiriaş al apartamentulu acesta din sectorul 3. Cu el se discutaţi despre bani, iar cu mine orice altceva. Poate despre potenţialul artistic al decoraţiunilor.

În zona există aşa:

Mall Vitan – 2 minute de mers pe jos

Piaţa Muncii – 10 minute de mers pe jos

Piaţa Unirii – 30 de minute de mers pe jos (5-10 minute în maşină – depinde de trafic)

Piaţa Vitan (+ piaţă de legume, fructe, flori) – 5 minute de mers pe jos.

Altele prin apropiere: Centru Medical Sanador; Magazin Naturalia; Acvatic Bebe Club; Restaurant Trafic şi toate terasele faimoase de pe Bd Decebal; 1 Billa; multe Mega Image; 1 măcelărie arăbească; Dristor Kebab şi toate băncile din lume.

Lucrurile uitate de noi pe acolo vor fi recuperate, pentru a face loc altor obiecte personale, altor amintiri şi fotografii simpatice.

10 gânduri despre „Apartament de închiriat

Lasă un comentariu