Uncategorized

Casa noua

Dupa aproximativ 5 luni de cautari, dupa cel putin 50 de apartamente vizionate fizic si inca vreo 100 virtual, dupa zeci de schimburi de mailuri, dupa tratative cu banca, cu proprietari, cu parinti si discutii intre noi, dupa 4 ore petrecute cu notar cu tot, astazi am devenit proprietari. Proprietarii unui apartament frumusel, plasat langa un parc in stanga si langa o piata in dreapta. Fapt pentru care ideile de renovare si decorare adunate in multe multe foldere si agende si stocurile de reviste si carti achizitionate si pastrate indelung intr-un colt de bucatarie incep sa dea roade. Ideile in nuante de alb cu gri, de crem cu mustar si bleu. Dar mai degraba mult alb. De indata ce vor fi aplicate, acestea vor transforma acest apartament frumusel intr-un camin simpatic, personal si apoi deschis prietenilor de pretutindeni.

Cu tot cu Radu si Zoe deci, am purces la banca, am semnat si am plecat nu neaparat mai bogati, dar mai inzestrati cu planuri si vise.

Zoe a fost linistita vreo 2 ore, apoi a plans putin, a analizat toate personajele, si-a cerut doza binemeritata de lapte si personal bonding, dupa care a dormit din nou. In salopeta ei rosie cumparata de la faimosul magazin Picioru Gras, salopeta cu care am innoit-o si care i-a venit manusa pe picioarele ei grasute.

Image

Si uite asa a fost si ea martora acestui moment minunat si exemplar din viata noastra. Si sper totusi, nu unic. Pentru ca o casa, la un moment dat in viata asta, e un alt plan la care merita sa speram. O casa pe pamant cu un petic de verdeata. Cu randuri de ceapa si vreo 2-3 porumbi. Si niste cartofi. Si un leagan, daca se poate. Un leagan comod cu multe perne. Multe. Si atat. In orice formula am fi atunci.

Standard

4 gânduri despre „Casa noua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s